Elastine

Elastin Infusion Therapy

Herstel de elasticiteit van uw huid.

Na de eerste rimpels volgen gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en volume loos, maar ze ziet er ook moe en dof uit.

Nu kunt u dit proces omkeren dankzij het gepatenteerde actieve ingredient in de DermaLastyl Elastin Infusion formule, Elastatropin.

Deze behandeling herstelt de elasticiteit van de huid en geeft bovendien een diepe hydratatie en gezonde gloed.

Elastine is een van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Het zorgt voor stevigheid, flexibiliteit, veerkracht en een jeugdige uitstraling. Helaas maakt een mens slechts tot in de puberteit die elastine aan en begint men ze al vanaf de leeftijd van 25 à 35 jaar te verliezen. Tot voor kort was dit proces onomkeerbaar omdat er geen enkele mogelijkheid was om de cellen te stimuleren tot aanmaak van nieuwe elastine.

Maar DermaLastyl Elastin Infusion Therapy maakt elasticiteitsverlies verleden tijd.

DermaLastyl bevat immers het gepatenteerde ingrediënt Elastatropin. Dit is en proteïnemolecule die door de buitenste laag van de huid naar binnen dringt, en zich aan de bestaande elastinevezels bindt via een koperpeptide. Voor het eerst kan hierdoor opnieuw elastine opgebouwd worden in de huid. Fijne lijnen en rimpels vervagen en de huid krijgt meer spankracht en veerkracht.

Een behandeling wordt het beste om de 30 dagen uitgevoerd, zodat de DermaLastyl Elastin Infusion formule zich kan omvormen naar gezond en nieuw elastisch weefsel.