Mesotherapy

Mesotherapy

De meso biedt u een nieuwe, baanbrekende werking binnen het gebied van de mesotherapie. Zonder naalden of injecties is de meso in staat om actieve ingrediënten in de huid binnen te brengen ter hoogte van de dermis en zelfs tot in de cellen van de dermis. Hiervoor wordt electroporatie gebruikt. Het is een zeer efficiënte en veilige methode om producten diep in de huid in te sluizen.Daarnaast biedt het u ook de mogelijkheid om de huid op te warmen tot 40 graden. Dit zorgt niet alleen voor een aangename en ontspannende werking, maar het maakt de huid ook extra ontvankelijk voor de opname van producten die via de electroporatie worden ingesluisd.

Cryotherapie, de werking van een thermale shock op de huid en spieren, heeft in de medische wereld haar nut al bewezen. De cryo-functie zorgt voor een extreem verbeterde doorbloeding en voor een sterk verhoogde pompwerking van de haarvaatjes waardoor het gehele weefsel en de cellen zich optimaal vullen met zuurstof. De temperatuur kan gradueel verlaagd worden van 0 tot -10 graden. Cryotherapie heeft in het bijzonder een liftende, verstrakkende werking op de huid en op de onderliggende spieren.

De cryo-functie geeft bovendien de mogelijkheid om de huid te kalmeren bij een inflammatiereactie (vb. na een sterke peeling of acné behandeling).

 

b8f66cf0064cdd0b53741547c6a79715