Afvallen

Ben jij de baas over jou eigen gewicht? Bij Coach Nutrition is het enige doel van onze professionals jou te helpen slagen met afslanken, gezond te zijn en dat zo te houden. Vitaliteit en levensgeluk gunnen we iedereen: Dat maakt het leven lichter!

Wij gaan samen met jou en onze gezonde, gevarieerde maaltijdvervangers de strijd aan met het gewicht dat jij zou willen verliezen. Jij maakt jouw wensen en doelen kenbaar, we bespreken jouw specifieke situatie en stellen vervolgens een uitgebalanceerd programma samen. Op maat gemaakt voor jou!

De Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, bijvoorbeeld extra proteïne en collageen.
Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. Tevens zijn onze producten halal verwerkt. Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieën en makkelijk in gebruik! Hoe slim is dat?

Wanneer je jouw doel bereikt hebt en tevreden en trots naar jezelf en jouw eigen prestatie kunt kijken, gaan we afbouwen. We zorgen er samen voor dat je een gezond en goed vol te houden eetpatroon aanleert. Stap voor stap ontwikkelen we de gezonde leefstijl die bij jou past. Natuurlijk is er ook ingebouwde ruimte voor iets minder gezonds. Lichter leven moet juist niet altijd zwaar zijn. Zo blijven we samen slim.